Machor Admin
Број на мислења : 139 Join date : 2008-01-16 Age : 30 Местолокација : Underground
| Предмет: Софтвер за правење инструменталки? Сре Јан 16, 2008 2:13 am | |
| На што софтвер работите инструменталки... кој е најдобар софтвер според вас? и слично... На пр. ние сега почнавме со правење на инструменталки и сега за сега ја работиме Hip Hop eJay 5 pozz... | |
|
kumba Moderator
Број на мислења : 35 Join date : 2008-01-16 Age : 34
| Предмет: Поздрав до раперите :D:D:D Пет Јан 18, 2008 1:31 am | |
| Епа не сакам рап, мислам мразам рап, ама имам написано песна, сега уште една пишам ама онака мајтапски.... Иначе прам матрици понекогаш на E-jay 5, E-jay 6, и на Fruity Loops 7понекогаш | |
|
nixa_urban_skillz
Број на мислења : 13 Join date : 2008-01-16 Age : 32 Местолокација : Битола
| |
kumba Moderator
Број на мислења : 35 Join date : 2008-01-16 Age : 34
| Предмет: Поздрав до раперите :D:D:D Саб Јан 19, 2008 5:25 pm | |
| - nixa_urban_skillz напиша:
bravo brat sekoja cest..mrazis rap, a pisuvas tekstovi i pravis matrici..... Да де и јас то се чудам мислам некјам да слушам и да навлегвам... ама ми се допаѓа стилот на пишење и пишам онака заради некој мајтап или нешо.... оти глупи се денешните рапери, кој стигна група напрај и не значи дека секој шо знај да пиши знај и да пеј или обратно.... па уште почнуват и матрици сами да си прат... е то ми смета и зато го мразам рапот.... инаку рапот е вистинска уметност во споредба со турбофолк и многу други стилови... BTW супер ви се песничките ги слушнав | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Софтвер за правење инструменталки? | |
| |
|