PsychoBrainz

Fuckin' with us you're fuckin with psychoz Gunshots and knifeholes, you know how the life goes...
 
HomePortalБарајРегистрирајте сеВлез
PsychoBrainz

PsychoBrainz - Услови за регистрирање


И покрај тоа што администраторите ќе се обидат да го избришат или променат секој материјал што носи кршење на закони што е можно побрзо невозможно е да се видат сите пораки и мислења. Вие разбирате дека сите мислења на овој форум ги изразуваат мислењата на авторите им, а не на администраторите, модераторите или вебмастерот (освен мислењата напишани од нив) соодветно тие не носат никаква одговорност.

Се согласувате дека нема да пишувате никаков груб, неприличен, вулгарен, плашлив, омразлив, сексуално ориентиран или било каков материјал кој може да наруши закони. Во спротивно може да се случи ваше банирање од форумот. (И вашиот Интернет провајдер да биде информиран) IP адресата од која ќе ги пишувате вашите мислења ќе биде запишана за да се запазат овие услови. Се согласувате дека вебмастерот, администраторите и модераторите на овој форум имаат право да ги избришат и променат вашите мислења секогаш кога ќе ги нарушите условите. Се согласувате дека секоја информација која ја внесувате може да биде запишана во нашата база. И покрај тоа што оваа информација нема да биде дадена на трети личности без ваше одобрение, вебмастерот, администраторите и модераторите не носат одговорност на хакерските упади кои можат да резултираат со очевидност на вашите податоци.

Системот на овој форум користи cookies за да ја запази информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат да се подобри функционалноста на форумите. Вашата е-маил адреса се користи само за потврда на регистрацијата (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле).

Со кликнување на Согласен сум вие ги примате горенаведените услови.
1. Регистрацијата на форумот е бесплатна! Секојима право на регистрирање и избор на корисничко име. Со самоторегистрирање, членот се обврзува дека никогаш нема да го посредувасвоето корисничко име или својата лозинка на други членови или лица.
Истотака, членот се согласува дека никогаш нема да користи две или повеќечленски имиња при пишувањето или разгледувањето на форумот.


2."PsychoBrainz" се обврзува дека ќе ја почитува приватноста ианонимноста на своите членови и гарантира дека вашите податоци нема даги посредува на трети лица. При вашето регистрирање на ФорумотКорчагин, потребни ви се валидна електронска пошта и лозинка.Останатите податоци се по ваш избор.


3. "PsychoBrainz" можеда разоткрие нечии податоци ако се сомнева дека членот јавно јазагрозува безбедноста на податоците и на самиот форум. Со секоја вашапосета на PJK Форум, вашата IP адреса се снима.


4. Членот сесогласува дека нема да се служи со материјал кој е лажен, клеветнички,злоупотребен, вулгарен, полн со омраза (расна, национална, сексуална,културна или лична), вознемирувачки кон другите членови и материјал којја повредува приватноста на членовите.


6. Рекламирање восопствен интерес нема да се толерира. Секој линк кој води кон другаинтернет страница и претставува тенденциозно рекламирање на истата ќебиде избришан.


7. Членот се согласува дека нема да нудилинкови кои водат до страни кои содржат вируси, тројанци и другматеријал кој може да наштети на "PsychoBrainz" и членовите.


8.Cool Модераторите и администраторите на форумот имаат целосно право (идолжност) да ги избришат сите информации приложени на форумот со кои секршат правилата.
Тоа вклучува секакви содржини објавени на форумот игалеријата, информации за корисникот, аватари, потписи, па дури ицелото корисничко име - доколку тие одлучат дека тоа е потребно.


9.Членот не смее да ги уништува темите на форумот со други информации коине се поврзани со темата, лични муабети и слично. За се што не еповрзано со темите на форумот, постојат приватните пораки.


10. Основен јазик на форумот е македонскиот, а препорачливо е користење на кирилица.
Каковтор јазик е англискиот, кој треба да биде служен само од корисницитекои не го знаат македонскиот јазик. Доколу корисникот го познавамакедонскиот јазик, сите мислења напишани на друг јазик ќе му бидатизбришани.


11. Кршењето на правилата на форумот може дарезултира и ќе резултира со бан, односно забранет пристап настраниците. За времетраењето на забраната одлучуваат администраторитена форумот, а членот ќе биде известен за причината и рокот наистекување.


12. Банираните членови, односно членовите созабранет пристап на форумот (привремено или трајно) не смеат да отворатново членство.
Доколку тоа се случи, тие ќе бидат трајно банирани или избришани.


13.Ако при кршењето на правилата се повредени законите на РепубликаМакедонија или некоја друга држава, доколку е потребно,администраторите може да соработуваат со сите домашни и странски правниинституции, откривајќи ги сите потребни информации на прекршителот (IPадреса, e-mail...).


14. Сите мислења (и информации) објавениод членовите претставуваат лични ставови на членовите, а не насопствениците на форумот.


15. Сите прашања во врска со"PsychoBrainz", форумот, правилата, ваши предлози, критики и сугестииможе да ги објавите во форумот Корчагин каде ќе добиете одговор вонајскоро можно време.
Не "трчајте" по администраторите и модераторите насекаде на форумот, за прашања обратете се во форумот наменет за тоа.


16. "PsychoBrainz" го задржува правото на промена на правилата, но се обврзува дека тие ќе бидат соопштени во најбрз можен рок.